Suntem aici!

Posted: October 30, 2011 in Uncategorized

Va salut in aceasta frumoasa duminica de la sfarsitul  unui  Octombrie insorit.

Nu am mai scris in ultimile trei zile. Au fost agitate si trebuie sa recunosc ca imi atinsesem limitele fizice. A trebuit sa iau o pauza scurta. Sper ca nu va suparati pe mine .

Dupa a doua operatie, realizata marti, Gabi a evoluat initial bine. Totusi miercuri si joi, starea lui s-a mai agravat. A facut edem( o inflamatie in jurul tumorii ramase) iar presiunea intracraniana a crescut iar. Acest lucru a cauzat un fel de convulsii si cresteri ale pulsului repetate in perioade scurte de timp.

Noaptea de joi spre vineri a fost tare grea. Pentru el in primul rand, care a rezistat cum a putut mai bine.  Pentru mine a fost un  exercitiu de sinceritate si dialog cu Dumnezeu in care a trebuit sa recunosc ca pur si simplu nu pot duce tot, ca sunt prea mica, iar acolo unde eu nu mai am putere trebuie sa las  mana LUI sa ne  mangaie si sa ne aline durerea.

Si asa am trecut cu bine si peste Noaptea de joi  spre vineri.

Vineri dimineata medicii au decis sa il induca in coma, pentru a se putea odihni. Din cauza convulsiilor creierul lui era foarte solicitat.

Asadar in acest moment Gabi este in coma indusa la terapie intensiva…dar nu va speriati! Acesta e un lucru bun. In tot acest timp activitatea cerebrala este redusa si astfel vindecarea are loc.

Asa cum ne asteptam deja, avand in vedere modul cum a reactionat tumoarea, aceasta este maligna, oligodendroglion anaplazic. Ce nume elaborate!

De luni, cu ajutorul lui Dumnezeu  se va stabiliza si astfel vom putea incepe alte tratamente…cito si radioterapie.

Nu stiu ce parere aveti voi, eu insa nu renunt sa cred ca Dumnezeu va face o minune! As vrea ca si voi sa ganditi la fel.

„De aţi avea credinţă cât un grăunte de muştar, aţi zice acestui sicomor: Dezrădăcinează-te şi te sădeşte în mare, şi vă va asculta” (Luca 17, 6).

 

Odihna....

Comments
  1. Lia says:

    Eu nu inteleg… daca are aceasta tumoare din copilarie, cum de au trecut atatia ani pana sa fie descoperita? Esti sigura ca e maligna?

    Va fi bine, Elena! Va fi bine!!! Suntem atat de multi care ne rugam si il dorim iar printre noi, incat cu siguranta Dumnezeu ne va auzi.
    Ar fi bine sa stie si Gabriel cat de multi suntem alaturi de el si-l asteptam. Spun asta, pt ca, in urma cu cativa ani, uneori se simtea singur si spunea ca nimeni nu il iubeste. Sunt convinsa ca de-atunci multe s-au schimbat, insa prin acele cuvinte a exprimat dorinta de a avea multi prieteni. Ii are! Suntem peste tot si il asteptam sa se faca bine.

    Tot Iisus spunea sa ne rugam in asa fel, ca si cand deja am primit ceea ce ne dorim. Astfel ajungem din nou la Legea Atractiei de care scria cineva aici. Sa ne rugam purtand in suflet bucuria ca Gabriel este sanatos si din nou cu noi.

    Fa-te bine, Gabriel!
    Lia

  2. catalin says:

    Dumnezeu sa iti fie alaturi ca ai mare nevoie de mila si ajutorul LUI. Eu stiu prin ce treci… Vorbele sunt de prisos… mergeti pana la capat…. bine ar fi fost sa cautati si alte tratamente… vaccin din venin de scorpion albastru…escozul, cautati-l pe net… nu este imposibil de scump… dar merita incercat…

Leave a comment